Kevin Harvick får Indianapolis Motor Speedway vinne på overtid: I et action-fylt ettermiddag av NASCAR racing Cup Series i søndagens Stor Maskin Hånd Sanitizer 400 Drevet av Big Machine Records, Kevin Harvick holdt utenfor banen i et overtid sprint til målstreken for å tjene sin fjerde seier for sesongen, og hans andre rad og tredje totalt vinne på Indianapolis Motor Speedway. For å feire den store seieren, Harvick og hans Nei., 4 Stewart-Haas Ford Racing team klatret opp foran tribunen gjerde – minner av gjerdet feiring hans team eier, Indiana native-og NASCAR Hall of Fame Tony Stewart gjorde i løpet av sine gevinster i løpet i 2005 og 2007.(7-5-2020)

Maling Ordninger

#4-Kevin Harvick vant den Store Maskinen Hånd Sanitizer 400 NASCAR-Cup-Serien løp på Indianapolis Motor Speedway. Seieren er hans 4. seier av året, på 3. plass i Indianapolis, og 53. karriere vinne.,
#42-Kenseth endte på 2. plass, etterfulgt av #10-Almirola, #2-Keselowski, #41-Custer, #18-Busch, #34-McDowell, #8-Reddick, #43-Wallace, og stangen sitter #22-Logano.
#11-Hamlin ledet løpet med 7 runder gjenstår da han kuttet ned og dekk og traff utsiden av veggen. Løpet startet på nytt under overtid regler og Harvick holdt utenfor Kenseth å få vinne.
Det var et rødt flagg for spor opprydding på fanget 16 etter en multi-bil vraket på pit veien under konkurransen forsiktig.
Justin Allgaier, erstatter Jimmie Johnson i #48, ferdig 37 etter å ha blitt involvert i vraket på pit veien.,
Trinn 1 ble vunnet av #24-Byron. Fase 2 ble vunnet av #4-Harvick.
starten av løpet var forsinket med nesten en time på grunn av lynnedslag i området.
Det var 11 lede endringer blant 9 drivere og 9 forholdsregler for 43 gule flagg runder.
Den gjennomsnittlige hastigheten av løpet var: 123.162 mph.
Se rase detaljer på: Rase Resultater, Drivere Poeng-Sammendraget, Eiere Poeng-Sammendraget, Kumulative Rapporten, Straff Rapporten.

Rase Raske Fakta – Indianapolis:
Kevin Harvick vant 27. Årlige Stor Maskin Hånd Sanitizer 400 Drevet av Big Machine Records, hans 53. seier i 698 NASCAR-Cup-Serien løp.,
Dette er hans fjerde seier og 13. topp-10 er ferdig i 2020.
Dette er hans tredje seier, åttende topp-fem-14. topp-10 er ferdig i 20 løp på Indianapolis Motor Speedway.
Matt Kenseth (andre) skrevet sin 13. topp-10 er ferdig i 20 løp på Indianapolis Motor Speedway. Det er hans andre topp-10 er ferdig i 2020.
Aric Almirola (tredje) skrevet sin første topp-10 mål i ti løp på Indianapolis Motor Speedway.
Cole Custer (femte) var den høyeste etterbehandling rookie.,
Kevin Harvick (2019-20) tiltrer Jimmie Johnson (2008-09) og Kyle Busch (2015-16) som kun tre drivere for å vinne på rad NASCAR-Cup-Serien løp på Indianapolis Motor Speedway.
(NASCAR)(7-5-2020)

Bilene bak: #48-Allgaier (driver endre), #66-Hill (mislyktes pre-race inspeksjon to ganger)

Pit Stall Valg: valg av pit boder for Stor Maskin Hånd Sanitizer 400 NASCAR-Cup-Serien løp på Indianapolis Motor Speedway har blitt gjort. Valgene ble gjort basert på resultatene av søndagens løp på Pocono.
Pocono vinner #11-Hamlin valgte pit stall 1.,
Pocono runner-up #4-Harvick tok 2. stall.
Se alle pit valg på Pit Stall diagram.(7-2-2020)

Mannskap Turnusplaner

Den Oppføring i Listen for den Store Maskinen Hånd Sanitizer 400 NASCAR-Cup-Serien løp på Indianapolis Motor Speedway er lagt ut, 40 lag/drivere er oppført.
Noen av driverne inn inkluderer: #7-Bilicki, #27-Yeley, #51-Gase, #53-Smithley, #77-Chastain, #78-McLeod.
Siden 40 biler er angitt, alle drivere vil rase.
Se hele oppføringen listen på Oppføringen i Listen (pdf)