Vi kan samle en del av salg eller annen kompensasjon fra linkene på denne siden.

de Fleste sports spille deres spill i kvartalene eller halvdeler. Men i hockey, er spille oppstår i perioder. Denne bruken av perioder er mindre selvforklarende enn et kvartal eller halvdeler. Hvor mange av disse periodene gjøre NHL-spill har? Er periodene alle samme lengde av tid? Er overtid for en periode? Denne artikkelen vil gå i detalj på hockey er perioder og dekke hvordan overtid faktorer inn i et spill er vanlige regler.,

Hockey spill har alltid tre perioder. På NHL-nivå, perioder kjøre i 20 minutter hver. Rekreasjons-og ungdom hockey perioder er vanligvis mellom 15 og 20 minutter hver. Spill som er bundet på slutten av tre perioder gå inn på overtid, noe som er en kortere periode av ekstra tid å spille. Overtid er fem minutter i den ordinære sesongen, men den endres til en 20-minutters sudden-death-stil i sluttspillet.

Innholdsfortegnelse

Hvor Mange Perioder Er i en Hockey Spillet?

Fornewcomers til idretten hockey, er dette spørsmålet om «perioder» kan være en forvirrende ett.,

Sportssuch som basketball og fotball spiller i «quarters», som tydelig viser tofour deler av et hele spillet. Fotball spiller «halvdeler,» å dele spillet inn i twoparts.

Men hockey er spilt i perioder. Hver hockey spill har alltid tre av disse periodene. Disse periodene kan variere i lengde, avhengig av nivået av hockey blir spilt. Men tre perioder, hver på samme tid, er standard, uavhengig av varighet.,

Alle som er involvert med spillet fra spillere, tilskuere og kommentatorer refererer til perioder som den «første punktum», «andre periode,» og «tredje periode.»Regelen og struktur av et tre-perioden, 20 minutters spill ble først implementert i National Hockey Association (NHA) i 1910-11 sesongen. Før 1910, spill faktisk ble spilt i to 30-minutters perioder.

NHA senere omorganisert seg og i 1917 ble lansert som National Hockey League (NHL) som vi kjenner i dag. NHL har alltid beholdt tre-perioden, 20 minutters spill struktur., Det eneste unntaket til tre-perioden struktur kommer hvis spillet er uavgjort på slutten av ordinær tid. I så fall, spillet går inn på overtid.

Er Overtid for en Periode i Hockey?

Overtimedoes telle som en periode i hockey. Men det er ikke akkurat vist eller omtalt asthe fjerde periode – det er sett på mer som en ekstra gang.

med andre ord, ikke en-anrop til, overtid den «fjerde periode.»Det er rett og slett kalles «overtid.»Overtid spiller ikke telle mot-spiller og ditt statistikk som de ville vært under forordning spille., Overtid er en forlengelse av forordning spille, så resultatet er reflektert i stat-ark.

Hvis mål ikke er scoret i enkeltrom overtid perioden, de fleste ligaer deretter fullføre spillet i en skuddveksling. Shootout teller ikke som en periode i spillet, og skjer uten tid på døgnet. I motsetning til overtid, shootout-spiller (f.eks. mål, lagrer) teller ikke mot vanlige statistikk av skyttere og målvakter. Separat shootout statistikk er holdt, men det straffer seg selv bare bestemmer den endelige vinneren av spillet.

les Mer om dette i min artikkel på OTL.,

Hvor Lang Er en Hockey Perioden?

En standard perioden av hockey varer i 20 minutter. Profesjonell hockey ligaer som NHL, mindre pro ligaer, major junior ligaer, og Europeiske ligaene alltid spille 20-minutters perioder.

Disse tre 20-minutters perioder kombinere for hva som er en 60 minutters spill., I profesjonelle ligaer, det er et avbrekk som skiller slutten av den første perioden fra starten av den andre perioden, og på slutten av den andre perioden fra starten av den tredje perioden. Disse pauser og opphold i spillet legger opp til å gjøre spillet til å vare lenger enn det faktiske 60 minutter av spillet handling. Men pauser, selvfølgelig, ikke telle som perioder i spillet.

I rekreasjons-og ungdom ligaer, perioder kan være kortere enn 20 minutter. Vanligvis, skjønt, at de ikke kjører for mindre enn 15 minutter per periode., 15 minutters perioder er ofte brukt fordi ice arena bestillinger kan bare vare for mellom 60 og 90 minutter. Disse spillene vil ikke ha pauser som profesjonelle ligaer gjøre, så spillet er behov for å passe inn i kortere kanal. Til konto for stans i spill og en kortvarig pause for perioden mellom reset, kortere perioder er ordnet på forhånd.

Fordi isen tidsluker kjøre tett sammen, de fleste av disse fritidsaktivitetene ligaer vil ikke spille overtid hvis en kamp ender sin ordinær tid i en tie., Noen ligaer vil sørge for en rask shootout, men andre ligaer likevel tillate for spill til slutt uavgjort. Profesjonelle ligaer ikke lenger ende med uavgjort spill. Denne regelen endret begynnelsen i 2005-06 sesongen når NHL hadde nettopp returnert fra tapt lockout sesongen 2004-05.

Før to2005, i NHL vanlige sesongen, lag som ville spille et enkelt fem-minuteovertime periode hvis spillet er regulering gang endte i uavgjort.,

Hvis neitherteam scoret i fem minutter, spillet ville ende i uavgjort, og begge teamswould får ett poeng i vm for uavgjort, – mens en vinner wouldreceive to poeng.

Hvordan Gjøre Playoff Overtid Perioder Arbeid?

I NHL Stanley Cup-Sluttspillet, overtid perioder kjøre for samme tidsrom som en standard perioden – 20 minutter.

Disse playoff overtid perioder er «plutselig død» over tid, noe som betyr at de holder kjører til ett lag scorer et mål., Det kalles «plutselig død» fordi spillet avsluttes så snart som ett team score – i motsetning til ekstra tid i fotball, for eksempel, som kan ha flere mål scoret over add-on tid.

sluttspillet overtid perioder kjøre i 20 minutter og vil ha en kortere avbrekk hvis etterfølgende perioder er nødvendig utover den første. Pausen i utgangspunktet varer så lenge som det tar for Zamboni til overflaten isen, heller enn å vente hele 17 minutter av standard avbrekk pause.,

igjen, disse overtid perioder ikke er referert til som spillets «fjerde periode» (og så videre, hvis playoff-spillet krever ytterligere overtid perioder). I stedet, ekstra overtid perioder er kalt «double overtid» (og så videre). Overtid perioder er forkortet på 1OT, 2OT, 3OT, og så videre.

Så, selv om alle andre hockey spillet vil begrense deg til et maksimalt 65 minutter (60 minutter av forordning pluss fem minutter på overtid), playoff overtid kan strekke seg langt utover varigheten av en typisk tre-perioden hockey spillet.,

Spesielt lang playoff overtid spill er ikke alle som vanlig, men NHL-sluttspillet vil vanligvis har minst et par spill som nå dobbeltseng og, noen ganger, trippel-overtid hvert år.

I den moderne æra av NHL, den lengste overtid spillet ble avsluttet 12 minutter ut i femte overtid periode. Det betyr at spillet spilles tilsvarende syv-og-et-halvt standard perioder., Dette record-breaking overtid spillet ble vunnet av Philadelphia Flyers 2-1 over Pittsburgh Penguins i Eastern Conference Semifinalen i 2000.

Men denne typen utvidet playoff overtid representerer den ekstreme enden av hockey perioden skala. Mest profesjonelle league-spill vil bare spille den på standard 20-minutters, tre-perioden format. Rekreasjons-og ungdom ligaer ofte spille kortere perioder også. Overtid teller som en periode, i en redusert ekstra tid skjemaet., Den eneste gangen hockey går utover overtid perioden fjerde bildet er i sudden-death hockey playoff, som spilles til ett av lagene scorer.