Les Mer >>

Major League Baseball-spill siste ni innings og tar et gjennomsnitt på LITT OVER tre timer å fullføre. Minor league og collegiate baseball også siste ni omganger, OG ER GENERELT KORTERE I TID VARIGHET. High school og Babe Ruth baseball spill spilt etter sju omganger, Little League baseball spilles etter seks omganger, og Tee-Ball spilles i fem omganger.

Hvor Lang er en Baseball Inning?,

En baseball inning varer for totalt seks outs, tre per lag. Innings er delt inn i to halvdeler. Bortelaget flaggermus under «topp» halvdel av omgangen, og hjemmelaget flaggermus i «bunnen» halvparten.

Denne regelen ikke endre hele baseball nivåer—bortsett fra Tee-Ball, som ikke teller outs og krever at hver spiller på et lag får en bat i hver inning.

Det er mulig at en halv omgang kunne ta bare tre plasser for tre raske utbetalinger. Det er imidlertid ikke noen endelig frist., Den eksakte varigheten avhenger av antall på-flaggermus, muggen er tempo, og antall pitching endringer. Teoretisk sett, en omgang kunne gå på for alltid hvis fielding team mislykkes i å ta opp tre outs.

Hvor Lenge Major League Baseball-Spill Siste—Og Hvorfor

Imidlertid antall omganger som spilles i et spill, og eksakte lengden på et spill, avhenger av flere faktorer.

Hvis en MLB spillet er fortsatt bundet på slutten av ni innings, lagene spille ekstraomganger til ett lag har flere poeng enn de andre på slutten av en omgang., I 2020, en løper som var plassert på andre base før hver inning for å legge til rette for et raskere resultat og lagre et team er pitching ansatte fra å spille 15+ inning spill. Den lengste spillet i 2020 ble 13.0 omganger sammenlignet med 23 kamper forrige sesong som tok 14-eller-flere omganger for å fullføre.

På motsatt side, et spill kan ende etter 8.5 innings dersom hjemmelaget leder på slutten av den øverste halvdelen av den niende omgangen.

Det er også mulig for en MLB spillet til slutt etter fem omganger hvis det er dårlig vær.,

Den nøyaktige tiden det tar å fullføre spillet, i form av timer og minutter, varierer fra spill til spill. Kannene som tar mer tid mellom tonehøyder øke lengden på et spill som gjør lengde mellom omganger, som varierer fra 1:55 2:55 i Mls på grunn av tv-kravene.

Et høyt antall av basen løpere også kjøre opp en spillets varighet, fordi de fleste mugger ta ekstra tid mellom imot med løpere på basen.

Også, spill med flere pitching endringer eller replay utfordringene ta lengre tid på grunn av lengre pauser i spillet.,

I 2015, MLB kunngjort regler for å redusere spill—det hadde vært felles for rivaliserende lag å spille for mer enn fire timer. Det er nå en tidtaker som sporer tiden mellom omganger, haugen besøk av trenere og hvalbåter og tiden mellom hitters og pitch klokker er under utprøving i mindre ligaer, begrense tiden mellom banene til 20 sekunder når baser er tom.

I 2020, under COVID pandemi, Major League Baseball Spillere som er rapportert for opplæring i juli 1 2020, som fører opp til en 60-spillet vanlige sesongen tidsplan som begynte i juli 23. og 24..,

Disse reglene ikke gjelder for alle nivåer av baseball. Andre faktorer som bidrar til lengden av en baseball spillet.

Hvor Lang er en Minor League Baseball Spillet?

Minor league baseball, som inkluderer AAA, AA og flere andre profesjonelle ligaer, følger samme inning regler som MLB. AAA-og AA-ligaer har innstiftet 20-sekunders pitch klokke, som har forkortet spill av 12 minutter. Doubleheaders er 7.0 omganger i lengden i den mindreårige.,

Hvor Lenge er et Kollegialt Baseball Spillet?

Kollegialt spill også sist etter ni innings. Det er imidlertid én eller begge spill av en doubleheader kan spilles sju omganger under visse omstendigheter. En nåde regelen trer i kraft, og spillet er inngått dersom et lag opp med 10 eller flere poeng etter sju omganger—eller fem omganger i syv-inning spill.

Hvor Lang er en High School Baseball Spillet?

High school baseball spill siste sju omganger., Hvis det er dårlig vær, en offisiell spillet kan spilles i fire omganger. Siden noen high school felt ikke har lys, mørke kan bli et problem, og spillet kan gjenopptas senere. Hvis et lag er i forkant av 10 går etter fire omganger, en nåde regelen trer i kraft.

Hvor Lang er en Ungdom Baseball Spillet?

varigheten av ungdom baseball spill, avhenger av nivået av spill.

• Tee-Ball (alder 4-7) er spilt for fem omganger, men antall omganger som bestemmes ofte av den avsatte tiden for spillet, som varierer fra liga til liga.,
  • Little League (alder 7-13) spill har seks omganger.
  • Babe Ruth League (alderen 13-18) spill har sju omganger