Vi kan indsamle en del af salget eller anden kompensation fra linkene på denne side.de fleste sportsgrene spiller deres spil i kvartaler eller halvdele. Men i hockey forekommer spillet i perioder. Denne brug af perioder er mindre selvforklarende end en fjerdedel eller halvdele. Hvor mange af disse perioder har NHL-spil? Er perioderne i samme tidsrum? Er overarbejde en periode? Denne artikel vil gå i detaljer om hockey perioder og dække hvordan overarbejde faktorer i et spil sædvanlige regler.,Hockey spil har altid tre perioder. På NHL-niveau løber perioder i 20 minutter hver. Fritids-og ungdomshockey perioder er normalt mellem 15 og 20 minutter hver. Spil, der er bundet i slutningen af tre perioder, går i overarbejde, hvilket er en kortere periode med ekstra tidsspil. Overarbejde er fem minutter i grundspillet, men det skifter til en 20-minutters pludselig død stil i playoffs.

Indholdsfortegnelse

hvor mange perioder er der i et Hockey spil?

fornybegyndere til Hockey sport, dette spørgsmål om “perioder” kan være forvirrende.,

Sportsom basketball og fodboldspil i “quartersuarters”, som klart refererer tilfire dele af et helt spil. Fodbold spiller “halvdele”, der deler spillet i todele.

Men ishockey er spillet i perioder. Hver hockey spil har altid tre af disse perioder. Disse perioder kan variere i længde afhængigt af niveauet af hockey, der spilles. Men tre perioder, hver af samme tid, er standard uanset deres varighed.,

alle, der er involveret i spillet fra spillerne til tilskuere og kommentatorer, refererer til perioderne som “første periode”, “anden periode” og “tredje periode.”Reglen og strukturen i et tre-periode, 20-minutters spil blev først implementeret i National Hockey Association (NHA) i sæsonen 1910-11. Før 1910 blev der faktisk spillet spil i to 30-minutters perioder.

NHA reorganiserede sig senere og blev i 1917 lanceret som National Hockey League (NHL), som vi kender i dag. NHL har altid bevaret den tre-periode, 20-minutters spilstruktur., Den eneste undtagelse fra den tre-periode struktur kommer, hvis spillet er bundet i slutningen af regulering tid. I så fald går spillet i overarbejde.

er overarbejde en periode i Hockey?

Overtimedoer tæller som en periode i hockey. Men det ses ikke nøjagtigt eller omtales somDen fjerde periode-det ses mere som ekstra tid.

med andre ord kalder ingen overarbejde den “fjerde periode.”Det hedder simpelthen” overarbejde.”Overarbejde spiller tæller spiller og målmand statistik, som de ville under regulering spil., Overarbejde er en udvidelse af reguleringsspillet, så resultatet afspejles i statsbladet.

Hvis et mål ikke er scoret i standard enkelt overtid periode, de fleste ligaer derefter afslutte spillet i en shootout. Shootout tæller ikke som en periode i spillet og sker uden tid på uret. Mål, sparer) tæller ikke med i den almindelige statistik for skytterne og målmændene. Separat shootout statistik holdes, men shootout selv bestemmer kun den endelige vinder af spillet.

mere om dette i min artikel om OTL.,

hvor lang tid er en Hockey periode?

En standard periode af hockey varer 20 minutter. Professionelle hockey ligaer, såsom NHL, mindre pro ligaer, store junior ligaer og europæiske ligaer spiller altid 20 minutters perioder.

disse tre 20-minutters perioder kombineres for hvad der er et 60-minutters spil., I professionelle ligaer er der en pause, der adskiller slutningen af den første periode fra starten af den anden periode og slutningen af den anden periode fra starten af den tredje periode. Disse pauser og stop i spil tilføje op til at gøre spillet vare længere end den faktiske 60 minutter af spillet handling. Men intermissions tæller selvfølgelig ikke som perioder i spillet.

i rekreative og ungdomsligaer kan perioder være kortere end 20 minutter. Normalt kører de dog ikke i mindre end 15 minutter pr., 15-minutters perioder bruges ofte, fordi arena ice bookinger kan kun vare mellem 60 og 90 minutter. Disse spil vil ikke have intermissions som professionelle ligaer gør, så spillet skal passe ind i kortere tidsinterval. For at tage højde for stop i spil og en øjeblikkelig pause for nulstillingen mellem perioden, arrangeres kortere perioder på forhånd.da Ice timeslots kører tæt sammen, vil de fleste af disse rekreative ligaer ikke spille overarbejde, hvis et spil slutter sin reguleringstid i uafgjort., Nogle ligaer vil sørge for en hurtig shootout, men andre ligaer tillader stadig, at spil slutter i uafgjort. Professionelle ligaer slutter ikke længere med slipsspil. Denne regel ændrede sig fra 2005-06 sæsonen, da NHL netop var vendt tilbage fra den tabte lockout sæson 2004-05.

Før to2005, i NHL regulære sæson spil, hold ville spille en enkelt fem-minuteovertime periode, hvis spillet ‘ s forordning tid endte i en uafgjort.,

Hvis ikke holdet scorede i de fem minutter, ville spillet ende i uafgjort, og begge hold ville modtage et point i stillingen til uafgjort – mens en vinder ville modtage to point.

hvordan Playoff overarbejde perioder arbejde?

i NHL Stanley Cup Playoffs løber overtidsperioder i samme tid som en standardperiode – 20 minutter.

disse playoff overarbejde perioder er “pludselig død” over tid, hvilket betyder, at de fortsætter med at køre, indtil et hold scorer et mål., Det kaldes “pludselig død”, fordi spillet slutter, så snart et hold scorer – i modsætning til den ekstra tid i fodbold, for eksempel, som kan have flere mål scoret på tværs af add-on tid.

slutspillet overarbejde perioder køre i 20 minutter og vil funktionen en kortere pause, hvis efterfølgende perioder er påkrævet ud over den første. Pausen varer dybest set så længe det tager for iceamboni at dukke op igen isen, snarere end at vente hele 17 minutter af standard pause pause.,

igen betegnes disse overtidsperioder ikke som spillets “fjerde periode” (og så videre, hvis playoff-spillet kræver yderligere overtidsperioder). I stedet kaldes yderligere overtidsperioder “dobbelt overarbejde” (og så videre). Overtidsperioderne forkortes til 1OT, 2OT, 3OT og så videre.

så selvom hvert andet hockey-spil begrænser dig til maksimalt 65 minutter (60 minutters regulering plus fem minutters overarbejde), kan playoff-overarbejde strække sig langt ud over varigheden af et typisk tre-periode hockey-spil.,

Især lang playoff overarbejde spil er ikke alle, der er fælles, men NHL-slutspillet vil som regel har mindst et par spil, at nå dobbelt og undertiden tredobbelt-overarbejde hvert år.

i den moderne æra af NHL sluttede det længste overarbejdsspil 12 minutter ind i den femte overtidsperiode. Det betyder, at spillet spillede svarende til syv og en halv standardperioder., Denne record-breaking overarbejde spil blev vundet af Philadelphia Flyers 2-1 over Pittsburgh Penguins i Eastern Conference-Semifinalen i 2000.

men denne type udvidet playoff overarbejde repræsenterer den ekstreme ende af hockey periode skalaen. De fleste professionelle ligakampe spiller kun standard 20-minutters, tre-periode format. Rekreative og ungdom ligaer ofte spille kortere perioder samt. Overarbejde tæller som en periode, i en reduceret ekstra tidsformular., Den eneste gang hockey går ud over overtidsperioden fjerde ramme er i sudden-death playoff hockey, som spilles indtil et hold scorer.

Simon, grundlæggeren af Brave Stick Hockey, begyndte at spille hockey i 2003. Han lancerede dette websiteebsted i 2018 for at hjælpe nye hockeyspillere og fans med at lære mere om spillet og have det sjovere, mens de lærer.