Kevin Harvick wint de Indianapolis Motor Speedway in overuren: in een drukke middag van de NASCAR Cup Series racen in de Big Machine Hand Sanitizer 400 van zondag, aangedreven door Big Machine Records, hield Kevin Harvick het veld in een overuren sprint naar de finish om zijn vierde overwinning van het seizoen te verdienen, en zijn tweede opeenvolgende en derde overwinning op de Indianapolis Motor Speedway. Om de grote overwinning te vieren, Harvick en Zijn Nee., 4 Stewart-Haas Racing Ford team klom de voorste tribune hek-doet denken aan het hek viering zijn team eigenaar, Indiana native en NASCAR Hall of Famer Tony Stewart deed tijdens zijn overwinningen in de race in 2005 en 2007.(7-5-2020)

Paint Schemes

#4-Kevin Harvick won de Big Machine Hand Sanitizer 400 NASCAR Cup Series race op de Indianapolis Motor Speedway. De overwinning is zijn 4e overwinning van het jaar, 3e op Indianapolis, en 53e carrière te winnen.,# 42-Kenseth werd tweede, gevolgd door #10-Almirola, #2-Keselowski, #41-Custer, #18-Busch, #34-McDowell, #8-Reddick, #43-Wallace, en pole sitter #22-Logano.# 11-Hamlin leidde de race met nog 7 ronden te gaan toen hij de buitenmuur raakte. De race herstartte onder overwerk regels en Harvick hield Kenseth om de overwinning te krijgen.er was een rode vlag voor het opruimen van de baan in de 16de ronde na een auto-ongeluk op pit road onder de competition caution.Justin Allgaier, die Jimmie Johnson verving in de #48, eindigde 37 nadat hij betrokken was bij het wrak op pit road.,de eerste etappe werd gewonnen door # 24-Byron. De tweede etappe werd gewonnen door # 4-Harvick.de start van de race werd bijna een uur uitgesteld vanwege de bliksem in het gebied.er waren 11 veranderingen in de voorsprong onder 9 coureurs en 9 waarschuwingen voor 43 ronden met de gele vlag.de gemiddelde snelheid van de race was 123,162 mph.
zie de details van de race op: uitslag van de Race, punten voor de coureurs, punten voor de eigenaars, cumulatief rapport, Strafrapport.Kevin Harvick won de 27e jaarlijkse Big Machine Hand Sanitizer 400 Powered by Big Machine Records, zijn 53ste overwinning in 698 NASCAR Cup Series races.,dit is zijn vierde overwinning en 13e top-10 finish in 2020.dit is zijn derde overwinning, achtste top-vijf en 14e top-10 finish in 20 races op de Indianapolis Motor Speedway.Matt Kenseth (tweede) plaatste zijn 13e top-10-finish in 20 races op de Indianapolis Motor Speedway. Het is zijn tweede top-10 finish in 2020.Aric Almirola (derde) plaatste zijn eerste top-10-finish in tien races op de Indianapolis Motor Speedway.Cole Custer (vijfde) was de hoogst geëindigde rookie.,Kevin Harvick (2019-20) vervoegt Jimmie Johnson (2008-09) en Kyle Busch (2015-16) als de enige drie coureurs die opeenvolgende NASCAR Cup Series races winnen op de Indianapolis Motor Speedway.
(NASCAR)(7-5-2020)

Auto ‘ s achterop: #48-Allgaier (coureur wissel), #66-Hill (tweemaal mislukte pre-race inspectie)

Pit Stall selecties: de selectie van pit stalls voor de Big Machine Hand Desinfecter 400 NASCAR Cup Series race op de Indianapolis Motor Speedway is gemaakt. De selectie werd gemaakt op basis van de uitslag van de race op zondag in Pocono.Pocono winnaar # 11-Hamlin koos Pit stall 1.,Pocono werd tweede op #4-Harvick nam de tweede stand.
Zie alle pit keuzes op de pit Stall chart.(7-2-2020)

Crew Rosters

De Lijst voor de Big Machine Hand Sanitizer 400 NASCAR Cup Series race op Indianapolis Motor Speedway is geplaatst, 40 teams/coureurs staan op de lijst.enkele van de deelnemende coureurs zijn: # 7-Bilicki, # 27-Yley, #51-Gase, #53-Smithley, #77-Chastain, #78-McLeod.sinds er 40 Auto ‘ s zijn ingeschreven, zullen alle coureurs racen.
zie de volledige invoerlijst op de invoerlijst (pdf)