Vaše prohlášení o výzkumné zájmy‘ obsahuje návrh pro budoucí akademický výzkum, a ukazuje, jak to navazuje na aktuální odborné znalosti a úspěchy. Tvoří základ pro diskuse a Vaši prezentaci, pokud jste pozváni na pohovor.

přizpůsobte jej pro každou akademickou pozici, o kterou se ucházíte. Vaše výzkumné zájmy budou pravděpodobně dostatečně široké, aby byly přizpůsobeny místním zájmům a odborným znalostem., Ujistěte se, že mezi výzkumem, který navrhujete, a tím, co zaměstnává oddělení, existuje hmatatelná synergie. To stojí za značnou časovou investici.

při přípravě vašeho prohlášení si přečtěte prohlášení svých kolegů. požádejte o zpětnou vazbu od svého nadřízeného / hlavního vyšetřovatele nebo kolegů.

Předchozí výzkumné zkušenosti

Zvážit strukturování výzkumu zkušenosti tím, že projekt, na míru tak daleko, jak je to možné, aby svého navrhovaného výzkumu, a to následovně:

• cíle
  • úspěchy
  • relevantní techniky
  • vaše povinnosti.,

návrh výzkumu

Pokud je to vůbec možné, promluvte si s lidmi v oddělení, na které se ucházíte. Tím se zvýší váš profil s potenciálními budoucími kolegy, stejně jako informovat své myšlení. Pravděpodobně si užijí příležitost prozkoumat vzrušující nové výzkumné cesty a ocení, že budou požádáni. Seznámení se s nimi také způsobí, že se vám proces aplikace bude zdát méně skličující.

Pokud jste požádáni o návrh výzkumu, obvykle je zadán limit slova: to se může značně lišit.