Kevin Harvick saa Indianapolis Motor Speedway voittaa jatkoajalla: toiminta-täytetty iltapäivällä NASCAR Cup-Sarja kilpa-sunnuntaina on Iso Kone käsihuuhde 400 Powered by Big Machine Records, Kevin Harvick oli pois kentän ylitöitä sprintti maaliin ansaita hänen neljäs voitto kauden, ja hänen toinen peräkkäinen ja kolmas yleinen voittaa Indianapolis Motor Speedway. Suuren voiton kunniaksi Harvick ja hänen ei., 4 Stewart-Haas Racing Ford joukkue kiipesi edessä katsomo aita – muistuttaa aidan juhla hänen tiiminsä omistaja, Indianasta kotoisin ja NASCAR Hall of Fame-tähti Tony Stewart teki aikana hänen voittaa kilpailussa vuosina 2005 ja 2007.(7-5-2020)

Maali Järjestelmiä,

#4-Kevin Harvick voitti Iso Kone käsihuuhde 400 NASCAR Cup-Sarja kisa Indianapolis Motor Speedway. Voitto on hänen vuoden 4.voittonsa, kolmas Indianapolisissa ja uran 53. voitto.,
#42-Kenseth valmis 2. seuraa #10-Almirola, #2-Keselowski, #41-Custer, #18-Busch, #34-McDowell, #8-Reddick, #43-Wallace, ja napa lapsenvahti #22-Logano.
#11-Hamlin johti kilpailua, kun 7 kierrosta oli jäljellä, kun hän keskeytti ja väsyi ja osui ulkoseinään. Kilpailu käynnistyi uudelleen jatkoajan sääntöjen mukaisesti ja Harvick piti Kensethin pystyssä saadakseen voiton.
Siellä oli punainen lippu radan siivous kierroksella 16 jälkeen multi-auto-onnettomuudessa on kuoppa tiellä alle kilpailua varovaisuutta.
Justin Allgaier, korvaamalla Jimmie Johnson #48, sijoittui 37 oltuaan mukana hylky on kuoppa tiellä.,
Stage 1-kilpailun voitti #24-Byron. Etapin 2 voitti #4-Harvick.
kisan alku viivästyi lähes tunnilla alueen salamoinnin takia.
9 kuljettajan joukossa oli 11 johtomuutosta ja 9 varoitusta 43 keltaisen lipun kierrokselle.
kisan keskinopeus oli: 123,162 mph.
Katso kilpailun yksityiskohdat: kilpailun tulokset, kuljettajien sijoitukset, omistajien pisteet sijoitukset, kumulatiivinen raportti, Rangaistusraportti.

Kilpailu Faktoja – Indianapolis:
Kevin Harvick voitti 27. Vuosittainen Iso Kone käsihuuhde 400 Powered by Big Machine Records, hänen 53 voiton 698 NASCAR Cup-Sarjan kilpailuista.,
Tämä on hänen neljäs voittonsa ja 13: s top-10-finaali vuonna 2020.
Tämä on hänen kolmas voitto, kahdeksas top-viisi ja 14 top-10 maaliin 20 kisaa Indianapolis Motor Speedway.
Matt Kenseth (toinen), joka on lähetetty hänen 13 top-10 maaliin 20 kisaa Indianapolis Motor Speedway. Se on hänen toinen top-10-sijoituksensa vuonna 2020.
Aric Almirola (kolmas) ajoi ensimmäisen top-10-sijoituksensa kymmenessä kilpailussa Indianapolis Motor Speedwaylla.
Cole Custer (viides) oli eniten maaleja tehnyt tulokas.,
Kevin Harvick (2019-20) liittyy Jimmie Johnson (2008-09) ja Kyle Busch (2015-16) kuin vain kolme kuljettajien voittaa peräkkäistä NASCAR Cup-Sarjan kisaa Indianapolis Motor Speedway.
(NASCAR)(7-5-2020)

Autojen taakse: #48-Allgaier (driver muutos), #66-Hill (ei pre-race tarkastus kahdesti)

varikolla Valinnat: valinnat pit torit Iso Kone käsihuuhde 400 NASCAR Cup-Sarja kisa Indianapolis Motor Speedway on tehty. Valinnat tehtiin sunnuntain poconossa ajetun kisan tulosten perusteella.
Pocono-voittaja #11-Hamlin valitsi pit stallin 1.,
Pocono kakkossija #4-Harvick vei 2.karsinnan.
Katso kaikki varikkovalinnat Varikkokartalta.(7-2-2020)

Miehistön Työvuorolistat

Merkintä Luettelosta Iso Kone käsihuuhde 400 NASCAR Cup-Sarja kisa Indianapolis Motor Speedway on lähetetty, 40 joukkueet/ajurit on lueteltu.
Jotkut kuljettajat tuli sisältää: #7-Bilicki, #27-Yeley, #51-Gase, #53-Smithley, #77-Chastain, #78-McLeod.
koska kilpailuun osallistuu 40 autoa, kaikki kuljettajat ajavat kilpaa.
Katso koko tuloluettelo Tuloluettelosta (pdf)